ErFa Dag

PAPI I vs. PAPI N

Mange PAPI-brugere har stor glæde af at anvende PAPI I og PAPI N-profilerne i samspil med hinanden, når de bruger PAPI-værktøjet til rekruttering eller udvikling af medarbejdere. Derfor vil vores næste erfa-dag omhandle de spændende dynamikker mellem de to forskellige versioner af PAPI.

Erfa-dagen vil bl.a. indeholde følgende elementer:

  • Hvilke forskelle er der på PAPI I og PAPI N?

  • Hvorfor er det relevant at kombinere PAPI I og PAPI N?

  • Hvordan kan man tolke forskelle på en persons PAPI I og PAPI N profil?

Vi gør opmærksom på, at deltagerantallet til denne dag er begrænset, så skynd dig at melde dig til. Vi beder dig herudover respektere, at tilmeldingen er bindende. Meld derfor venligst afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Som vanligt betyder 'Erfa-dag' naturligvis også, at vi har programsat tid til jeres erfaringsudveksling. I er derfor meget velkomne til at medbringe en kandidats PAPIprofil og Logiks-resultater, hvis I har lyst til at få sparring på resultaterne eller finder samspillet mellem resultaterne interessant. Send gerne de anonymiserede testresultater senest dagen før Erfa-dagen til rikke.thiessen@cubiks.com.

Ny Kongensgade 15
5. sal, 1472 København K.

  • Som afslutning på dagen giver vi en god frokost til dem, der har lyst

  • Tilmelding til Erfa-dagen skal ske til Rikke Thiessen på mailadressen rikke.thiessen@cubiks.com eller tlf. 39 48 20 56

  • Sidste frist for tilmelding og afmelding er torsdag d. 5. Marts 2020

NB! Afmeldingsgebyr: Det begrænsede antal pladser har betydet, at vi har måtte afvise tilmeldinger ved tidligere Erfa-dage og derefter er endt med tomme pladser pga. afbud/udeblevne i sidste øjeblik. Erfa-dagen er fortsat gratis for deltagende, men vi indfører et afmeldingsgebyr på 300 kr. (ekskl. moms) ved afmelding senere end d. 5 marts 2020 og håber på jeres forståelse for dette.Vi forbeholder os ret til at aflyse Erfa-dagen ved for få tilmeldinger.

لمعرفة المزيد عن رسوم الفعاليّات أو للتسجيل في هذه الفعالية، املأ النموذج أدناه أو اتصل بنا على الهاتف رقم +971 4 454 8474

Read our Privacy Policy