Talent Hackathon

Save the date for #TALENTHACK2019

Järjestämme torstaina 28.3.2019 klo:8.30-13.00 Talent Hackathonin Cubiksin asiakkaille.

Tervetuloa mukaan oppimaan, jakamaan ja ideoimaan uudenlaisia ratkaisuja Osaajien tunnistamiseen ja kehittämiseen sekä ennen kaikkea laajentamaan verkostoasi. Luvassa ei siis ole pönöttämistä tai oman organisaation tilanteeseen sopimattomien asiakas casien kuuntelua vaan yhdessä tekemistä ja heittäytymistä, koska yhdessä olemme niin paljon enemmän kuin erikseen. 
Samalla saat haltuusi osallistavan Hackathon konseptin, mitä voit hyödyntää organisaatiossasi. Hackathonit ovat oiva keino lisätä henkilöstön osallistamista, sitouttamista ja saada heiltä tärkeitä näkökulmia monimutkaisiin kokonaisuuksiin sekä ennen kaikkea kasvattaa kokeilukulttuuria. Työntekijäkokemuksen kannalta innostavia elementtejä. 

Date:

28.3.2019

Time:

08:30 - 13:00

Tapahtuma järjestetään Helsingissä Kampissa, tarkemmat yhteystiedot ilmoitetaan ilmoittautuneille. 
Tapahtuma on suunnattu Cubiksin asiakkaille. Työskentelemme pienryhmissä, joita Cubiksin konsultit ovat fasilitoimassa. Esittelemme myös uuden Potentiaalisuuden tunnistamiseen ja kehittämiseen kehitetyn ratkaisumme. 

Ilmoittauduthan Leena Strandille leena.strand@cubiks.com viimeistään 15.02.2019 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti. Tarjolla on maittava aamupala ja tapahtuma on maksuton.