PAPI Jobprofiler

Erfa-dag

Vores næste Erfa-dag vil omhandle PAPI Jobprofiler. Mange PAPI-brugere kan få glæde af at bruge Jobprofiler som en del af deres rekrutteringsproces, så til den næste erfa-dag vil vi fokusere på, hvordan man kan få mest muligt ud af dette værktøj.

Erfa-dagen vil bl.a. indeholde følgende elementer:

  • Præsentation af PAPI Jobprofiler
  • Hvordan optimeres dialogen med ansættende leder og andre interessenter omkring den ønskede personprofil?
  • Hvordan kan Jobprofiler bruges til udformning af stillingsopslag?
  • Hvordan understøtter værktøjet overblikket over de forskellige kandidaters styrker og udviklingsområder? 

Vi gør opmærksom på, at deltagerantallet til denne dag er begrænset, så skynd dig at melde dig til. Vi beder dig herudover respektere, at tilmeldingen er bindende. Meld derfor venligst afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Som vanligt betyder 'Erfa-dag' naturligvis også, at vi har programsat tid til jeres erfaringsudveksling. Har du derfor gjort dig nogle erfaringer omhandlende brugen af PAPI Jobprofiler, opfordres du til at dele de oplevelser og tanker, som dette har medført. Som supplement kan du evt. medbringe en PAPI Jobprofil, som du har fundet interessant, eller som du kunne have lyst til at få sparring på. Mail gerne denne profil til os senest ugen inden erfa-dagen. Husk at anonymisere profilen!

Date:

11. September 2019

Time:

9.00-12.00 CEST

Location:

Ny Kongensgade 15
5. sal, 1472 København K.

  • Som afslutning på dagen giver vi en god frokost til dem, der har lyst
  • Tilmelding til Erfa-dagen skal ske til Rikke Thiessen på mailadressen rikke.thiessen@cubiks.com eller tlf. 39 48 20 56
  • Sidste frist for tilmelding og afmelding er onsdag d. 4. september 2019

NB! Afmeldingsgebyr: Det begrænsede antal pladser har betydet, at vi har måtte afvise tilmeldinger ved tidligere Erfa-dage og derefter er endt med tomme pladser pga. afbud/udeblevne i sidste øjeblik. Erfa-dagen er fortsat gratis for deltagende, men vi indfører
et afmeldingsgebyr på 300 kr. (ekskl. moms) ved afmelding senere end d. 4. september 2019 og håber på jeres forståelse for dette.
Vi forbeholder os ret til at aflyse Erfa-dagen ved for få tilmeldinger.

Je kunt ons ook bellen op +31 30 605 8065

Lees onze Privacyverklaring