ErFa Dag

PAPI & Stress

I en tid hvor mange virksomheder investerer stadig mere i deres rekrutteringsprocesser og prioriterer udvikling af deres medarbejdere, er det vigtigt at være opmærksom på stress-symptomer hos både ledelse og medarbejdere. På næste erfa-dag om PAPI vil vi derfor stille skarpt på følgende elementer af stress og stresshåndtering:

  • Stress som psykologisk og fysiologisk tilstand
  • Hvad skal man være opmærksom på i forhold til rekruttering og udvikling? Hvilke stress-signaler kan PAPI-profilen indeholde?

Vi gør opmærksom på, at deltagerantallet til denne dag er begrænset, så skynd dig at melde dig til.
Vi beder dig respektere, at tilmeldingen er bindende. Såfremt du bliver forhindret i at deltage, meld venligst afbud.

Som vanligt betyder 'erfa-dag' naturligvis også, at vi har programsat tid til jeres erfaringsudveksling ledsaget af kommentarer fra os i Cubiks. Du opfordres derfor til at maile en PAPI-profil til os, som har relevans i forhold til stresstemaet. Til erfa-dagen suppleres profilen med dine tanker om, hvorfor netop denne profil udgjorde en særlig udfordring, og hvordan du håndterede dette i interviewet (og gerne hvad der skete efterfølgende). Husk at anonymisere profilen!

Ny Kongensgade 15
5. sal, 1472 København K.

  • Som afslutning på dagen giver vi en god frokost til dem, der har lyst

  • Tilmelding til Erfa-dagen skal ske til Rikke Thiessen på mailadressen rikke.thiessen@cubiks.com eller tlf. 39 48 20 56

  • Sidste frist for tilmelding og afmelding er torsdag d. 21. maj 2020

NB! Afmeldingsgebyr: Det begrænsede antal pladser har betydet, at vi har måtte afvise tilmeldinger ved tidligere Erfa-dage og derefter er endt med tomme pladser pga. afbud/udeblevne i sidste øjeblik. Erfa-dagen er fortsat gratis for deltagende, men vi indfører et afmeldingsgebyr på 300 kr. (ekskl. moms) ved afmelding senere end d. 21. maj 2020 og håber på jeres forståelse for dette. Vi forbeholder os ret til at aflyse Erfa-dagen ved for få tilmeldinger.

For å finne ut mer om prising av eventen og for å registrere deg, fyll ut skjemaet under eller ring oss på 22581520

Read our Privacy Policy